Warning: Undefined variable $text_domain in /customers/5/7/7/angelicamyrvik.com/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/tema_portfolio/functions.php on line 34 Warning: Undefined variable $text_domain in /customers/5/7/7/angelicamyrvik.com/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/tema_portfolio/functions.php on line 35 Tobiasregistret – Kampanj – Angelica Myrvik

Angelica Myrvik

Tobiasregistret – Kampanj


Om projektet

Uppdrag: Skapa en kampanj med tillhörande aktiviteter som gör att fler unga män registrerar sig som blodstamcellsdonatorer hos Tobiasregistret.

Tobiasregistret, Sveriges register för blodstamceller bad vår klass om hjälp när de var i behov av ett nytänk kring deras grafiska uttryck för att öka registreringen av män 18 – 35 år.


Utförande

Vi lade tyngden på att minska kunskapsglappet kring blodstamcellsdonation och öka kännedomen om Tobiasregistret hos målgruppen. Eftersom spel är ett av unga mäns största intressen riktade vi oss mot “gamers”. Med hjälp av större gamers på Twitch skulle kampanjfilmer och inlägg på sociala medier spridas och driva trafik till kampanjsidan för enkel registrering.

Se resultat av kodad websida här

Min roll

Förstudie, research, strategi, kampanjfilm, sammanställning av FAQ.
Delaktig i sidstruktur, copy, grafisk identitet.

Verktyg: Figma, After effects


Skarpt projekt av: Jimmie Nilsson, Malin Sjöberg, Jennifer Wulff & Angelica Myrvik.
Period: 5 veckor, 2020

Fler projekt


Cinnamon – Redesign

 

 

 

 


Givarguiden – Donationstjänt

 

 

 

 


Naturbyn – Platsvarumärke