Warning: Undefined variable $text_domain in /customers/5/7/7/angelicamyrvik.com/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/tema_portfolio/functions.php on line 34 Warning: Undefined variable $text_domain in /customers/5/7/7/angelicamyrvik.com/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/tema_portfolio/functions.php on line 35 Cinnamon – Redesign – Angelica Myrvik

Angelica Myrvik

Cinnamon – Redesign


Om projektet

Uppdrag: Redesigna skoföretagets Cinnamons varumärke med en ny grafisk identitet, webshop och målgruppsanpassad varumärkeskommunikation.

Cinnamon är ett svenskt skoföretag för fotriktiga skor med stor kunskap om fothälsa. De kände att det var dags för ett nytag för deras varumärke och ville få en känsla för hur de skulle kunna se ut.


Utförande

Utifrån ett omfattande analysarbete landade vi i ett stilfullt och jordnära uttryck som förhöjde känslan av hög kvalitet för att ge produkterna rättvisa. Men höll också kvar känslan av ett mindre och personligt varumärke. Vårt främsta mål var att förtydliga deras kärna – “snygga skor som är bra för fötterna”. Resultatet pitchades för kund och mottogs väldigt positivt.

Se resultat av kodad websida här

Min roll

Förstudie, bildmaterial, illustrationer.
Delaktig i sidstruktur, designsystem, övrig grafisk identitet.

Verktyg: Figma, Photoshop, Illustrator

Skarpt projekt av: Amanda Dahlgren, Oskar Edvinsson, Nelly Nilsson, Rasmus Togner & Angelica Myrvik.
Period: 5 veckor, 2020

Fler projekt

 


Givarguiden – Donationstjänst

 

 

 

 


Naturbyn – Platsvarumärke

 

 

 

 


Tobiasregistret – Kampanj